Volley Team SafeSign Hasselt

King of the Court


Als club zijn we aan het groeien en zijn we deze zomer gestart met een uitbreiding van onze indooractiviteiten naar beachvolleybal. Op die manier kunnen we onze leden 11 maanden volleybal aanbieden en zijn we niet beperkt van september tot april zoals de meeste andere teams in de regio.

Deze uitbereiding loopt goed, met veel enthousiasme van de beachgroep én de leden, maar we willen dit aspect van volleybal graag wat meer in de kijker plaatsen. Daarom organiseren we op zaterdag 6 augustus, één week voor de Beachvolleybal Masters in Brussel, een King of the court evenement in Runkst. Dit is een heus spektakel met alle top 10 beachduo's van de dames en de heren van België in een omgeving waar sfeer, muziek en sport elkaar vinden. De inkom voor dit event is gratis.

Het opzet is simpel maar bijzonder uitdagend voor spe(e)l(st)ers en het publiek.

  • Om 17u00 starten de beste Belgische 10 dames duo's in onze arena op de 2 velden gelijktijdig, waar ze strijden in 3 ronden van 15 minuten voor de 5 finale tickets.
  • Om 18u00 spelen de heren hun kwalificatie in dezelfde organisatievorm.
  • Om 19u00 starten de troostfinales van de dames en de heren voor plaatsen 6-7-8 in 1 wedstrijd van 15 minuten.
  • Om 19u30 starten de finales van de dames en de heren gelijktijdig naast elkaar om te eindigen met een top 3 die strijden voor de felbegeerde KING/QUEEN of the Court -titel.
  • Prijsuitreiking om 20u30